Üzüm Çekirdeğindeki Mucize

29-09-2017 16:29
Üzüm Çekirdeğindeki Mucize

Geçmişi M.Ö. 6000’e kadar dayanan üzüm (vitis vinifera), günümüze kadar taze veya kuru olarak tüketilmiş, birçok çeşidi ile birbirinden farklı şarapları yapılmış, küçük tanelerinde sağlık barındıran bir meyvedir.

 

Günümüzde, geçmişten bugüne olan tüketim şekli devam etse de bunun yanında yeni kullanım alanları da eklenmiştir. Alternatif tıp çözümlerinde ciddi yeri bulunan üzüm ayrıca kozmetik ürünlerde de kendine vazgeçilmez bir yer edinmiştir.

 

Üzümün Mucizevi Faydaları

 

  • Anti-Oksidan

 

Anti Oksidan

 

Hergün farkında olmadan çevresel faktörlerden ciddi oranda etkileniyoruz. Serbest radikaller olarak bilinen, sigara (içmesek de etfarımızda içenler), hava kirliliği, stres, sağlıksız besinler gibi daha bir çok etken günlük yaşamamızı etkiliyor. Minik dostumuz üzüm, çekirdeğinde bulunan antioksidanlarla bu serbest radikallere karşı tüm gücüyle savaşabilme özelliğine sahip. Hatta üzüm çekirdeği, bilinen en güçlü anti-oksidan olma özelliğini taşıyor. C vitamininden 20 kat, E vitamininden 50 kat daha güçlüdür.

  • Kan Dolaşımı

 

Kan Dolaşımı

 

Üzüm çekirdeğinin kan dolaşımını düzenlediği artık bir gerçek. Kan dolaşımının düzenlenmesi kan damarlarının güçlenmesini ve kanın temizlenmesini de etkiliyor.

  • Saç Sağlığı

 

Saç Sağlığı

 

Kan dolaşımının etki ettiği bölgelerden bir tanesi de saç derisi. Saç derisinde kan dolaşımı düzenlendiği zaman, saç kökleri daha fazla besleniyor ve güçleniyor. Güçlenen saç daha zor dökülüyor. Çünkü saç telleri saç köklerinden beslenir.

 

  • Cilt Sağlığı

 

Cilt Sağlığı

 

İçeriğinde bulunan kolajen ve resveratrol  cildin yaşlanmaya karşı korunmasında, dudak kenarı çizgilerinin ve diğer mimik çizgilerinin azaltılmasında büyük rol oynuyor. Bunun yanında akneli ciltlerde cildin temizlenmesi ve arındırılmasında da ciddi etki sağlıyor. Nemlendirici ürünlerde de özellikle çok fazla tercih edilen üzüm çekirdeği ekstresi hergün yeni bir üründe karşımıza çıkmaya devam ediyor.

 

M.Asam, üzüm çekirdeği konusunda uzmanlaşmış, kendi üzüm bağlarında yetiştirdikleri üzümleri kullanarak, yüksek teknoloji ortamında VINO GOLD ürünlerinde bizlere sunuyorlar. Kendi üzüm bağlarından elde ettikleri üzüm ekstrelerini kozmetik ürünlerinde kullanan dünyada ki sayılı 2-3 markadan bir tanesi. Adından da anlaşılacağı gibi VINO GOLD üzüm çekirdeğinin bir kozmetik üründe size sunabileceği her şeyi sunarak cildinize gereken önemi veriyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.