Resveratrol Essence of Youth'u bir de M.Asam ın yaratıcısı Marcus Asam'dan dinleyin

17-10-2017 23:50
Resveratrol Essence of Youth'u bir de M.Asam ın yaratıcısı Marcus Asam'dan dinleyin
Resveratrol – yeni Anti-Aging mucizesi mi?
>> Devrim niteliğindeki teknolojisi ve doğadan gelen hatırı sayılır gençlik etkileri Resveratrol Premium Essence of Youth’u özel ve son derece etkili bir serum yapıyor. Marcus Asam, röportajımızda bize yalnızca M.Asam’da olan NT50 navigasyon teknolojisinin ardında neler olduğunu anlatıyor.
 
 
Resveratrol basında bize "genç insan” veya "yaşlanma karşıtı mucize” olarak tanıtılıyor. Bu doğru mu ?
>> 20 yıldan fazla bir süredir üzüm çekirdeği esktresi Resveratrol ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Harici olarak uyguladığı zaman gerçekten de cilt görüntüsünü canlandırabilir. Hatta bunu çift-kör çalışmalar ile klinik olarak gözetim altında gösterdik. Resveratrol serimizde yer alan yüksek konsantrasyonların kullanımı durumunda, özellikle çizgileri ve kırışıklıkları önlediğini, cildi sıkılaştırdığını ve genel görünümü düzenlediğini gördük. Cilt, doğal parlaklığını ve böylece genç karizmasını tekrar geri kazanır.
 
 
 
Bu etkileyici etki nasıl açıklanabilir ?
>> Bitki dünyasında bile, Resveratrol eşsiz bir koruyucu maddedir: örneğin; üzümlerin, zararlı canlılara, hastalıklara ve çevresel etkilere karşı direncini arttırır. Buna ek olarak, Resveratrol, bazı hücrelerde sirtuinler olarak bilinen "uzun ömürlü enzimler"i aktifleştirebilir. Bu, Resveratrol'un cildimizin canlılığını ve genç görünümünü desteklediğinin bir açıklaması olabilir. Bulgularımız ayrıca, bu "gençlik" maddesinin cildimizdeki bazı yenilenme ve onarım süreçlerini etkilediğini göstermektedir. Bu nedenle Resveratrol, kozmetik yaşlanma karşıtı araştırmalarda en heyecan verici ve umut verici bitkisel aktif maddedir.
Resveratrol’da kalite açısından farklılıklar var mı ?
>> Resveratrol farklı bitki kaynaklarından elde edilebilir. Buna göre, kalitede farklı kompozisyonlar ve büyük farklılıklar da vardır. Resveratrol'u yalnızca üzüm bitkilerinden elde ederiz. Üzümler, Ocak ile Nisan ayları arasında hasat edilir, kurutulur ve 6 ay boyunca ekstre edilir. 250 gr saf resveratrol için, yaklaşık 1000 kg kurutulmuş üzümümüz olması lazım. Bu durum, bu etken maddeyi ve etken maddenin üretimini pahalı hale getiriyor.
 
"Essence of Youth” da bir NT50 teknolojisi kullanıyorsunuz. Nedir bu tam olarak ?
 
 
 
>> Resveratrolümüz, bu teknoloji ile gençlik görünümünden sorumlu hücrelere direkt olarak yönlendiriliyor. Bu, Resveratrol'u daha verimli ve etkili kılar. Ve bu teknolojiyi M.Asam'a özel olarak sunabilmekten gurur duyuyoruz.
M.Asam Resveratrol Premium kozmetik ürünlerini kimler kullanmalıdır?
>> Resveratrol serisinin kozmetik ürünlerini 30 yaşından itibaren öneriyoruz. Cildinin genç ve yaşamsal görünümünü iyileştirmek, onu dış stresden korumak, ayrıca kırışıklıklar ve elastikiyet kaybı gibi görünür yaşlanma belirtileri ile mücadele etmek isteyen herkes, bu seri ile ilgilenmelidir.
 
Resveratrol ile gıda takviyesi de yapıyorlar. Resveratrol'u dahili olarak almak o kadar hassas mıdır?
>> Mutlaka. Resveratrolün sağlığın teşvik edici etkisi birçok çalışmada gösterilmiştir. Deneyimlerimize ve değerlendirmemize göre, resveratrolün yutulması sağlığımıza ve canlılığımıza önemli katkı sağlamaktadır.
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.