"Orange Is The New Black" diyenler hemen aşağı :)

03-10-2017 13:20
 
Eğer favori renginiz turuncu ise sizin için, sıcak kanlı, iyimser, dışa dönük ve gösterişli demek yanlış olmaz. Siz, arkadaş canlısı, iyi huylu ve kolay geçinilen bir insansınız diyebiliriz.
 
Turuncu renk sıcaklık verir, kırmızının fiziksel enerjisini sarının keyifliliği ile birleştirir. Zor zamanlarda motivasyon arttıran turuncu, hayalkırıklığı, hüzünlenme gibi durumlar sonrası toparlanmayı sağlar.
 
Pumpkin
 
Hayata pozitif bakmamıza yardımcı olan turuncu, zorlu ekonomik dönemlerde de bizi motive eder ve hayata daha parlak bakmamızı ve onun güzel taraflarını görmemize yardımcı olur.
 
Turuncunun sıcaklığı ikili ilişkilerde, karşılıklı diyaloglarda da ortaya çıkıyor. Karşınızdakine verdiğiniz pozitif enerji hem karşınızdaki kişiyi hem de aynı şekilde sizi olumlu etkiliyor. Bu sıcak ve davetkar renk fiziksel ve mental uyarıcı olarak etki ederek daha fazla düşünmeye ve konuşmaya yönlendiriyor.
 
orange kitchen 
Turuncu, iştah açan ve midenize giden yolu da renklendiren bir renk. Mutfakta kullanılmasından keyif duyulan turuncu, sohbeti ve birlikte yemeyi de tetikliyor. Bir çok restoran, dekorlarında şeftali, kayısı ve benzeri malzemeleri kullanarak, içeride ki sohbet ve yemeğin uzun süre kalıcı olarak devam etmesini sağlamaya çalışıyor.
Eğer kilo vermek istiyorsanız, turunucu renk, mutfak için en kötü renklerden bir tanesi!
 
 
Orange
 
Turuncu seven insanların daha anlayışlı ve toleranslarının daha yüksek olduğu gözlemlenmiştir. Genellikle yanlarında arkadaşlarını, sevdiklerini  görmeyi isteyen turuncu severler kalabalık, enerjisi yüksek ve keyifli ortamları bolca tercih ederler.
 
Turuncu aynı zamanda gençliğin rengini temsil eder. Genç ve kendini genç hisseden herkesin yanında mutlaka turuncu renk bir kıyafete veya eşyaya yer vermesi, günlük enerjini kaynağını yanında taşımak gibi olacaktır. Turuncu bir şal, masanıza turuncu bir biblo, bir anahtarlık size tatlı bir keyif verecektir. Bu bir kalem bile olabilir. Turuncu rengin psikolojisinde, iyimserlik ve canlılık vardır. Hatta o kadar iyimser ve canlandırıcı ki günlük hayatımızda kesinlikle bir turuncuya yer vermemiz gerekiyor. 
 
orange woman
 
Uzun lafın kısası turuncu sizi yarı yolda bırakmaz. Her zaman turuncu kalın :)
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.