Cilt Bakımında Hayat Kurtaran 5 Öneri

26-09-2017 12:21
Cilt Bakımında Hayat Kurtaran 5 Öneri

Cilt Bakımında Hayat Kurataran 5 Öneri

Cilt bakımı artık hepimizin çok iyi bildiği ve her gün uyguladığı bir rutin haline geldi. Fakat yapılan yanlışları görünce bir kere daha üzerinden geçelim ve en önemli noktaları hatırlatalım istedik.

İşte Hayat Kurtaran 5 Öneri

 

1.Cildinizi tanıyın

 

Cildinizi Tanıyın 

Cildinizin yapısını bilmeniz cildinizi korumanın başında geliyor. Cildiniz kuru, yağlı, hassas veya karma olabilir. Doğru bir cilt bakımı için öncelikle cildinizin yapısını öğrenmeniz bu yola çıkmadan yapmanız gereken ilk şey olacaktır.

 

2.Cildinizi temizleyin

 

Cildinizi Temizleyin

 

Cilt bakımı denince akla gelen ilk iş yüzümüzü nemlendiricilerle donatmaktır. Fakat bunun öncesinde önemli bir adımı genellikle kaçırıyoruz. Cildin temizliği. Temizlenmemiş bir cilde uygulanan nemlendirici cildin zaten kapalı olan gözeneklerini daha da kapatarak cildinizin nefes almasını engeller ve vaktinden önce yaşlanmasına sebep olur. Bu yüzden "Cildinizi Temizlemek = "Günün Öğünlerinden Kahvaltı” diyebiliriz.

 

3.Doğru nemlendirici

 

Doğru Nemlendirici

 

Cildinizi temizledikten sonra sıra doğru nemlendiriciyi bulmaya geldi. Cildinizin ihtiyacını karşılayacak nemlendirici için biraz araştırmak gerekecek. Cildiniz hassas ise daha hafif nemlendiriciler, kırışıklık karşıtı bir nemlendirici arıyorsanız içeriği daha zengin nemlendiriciler, çevresel faktörlerden etkilenen bir cildiniz varsa antioksidan içeriği bol olan nemlendiriciler tercih etmeniz en doğrusu olacaktır.

 

4.Alerjenler

 

Alerjenler

 

Cildiniz en büyük organınız. Onu tüm zararlı etkenlerden korumak en doğal ihtiyacımız oluyor böylelikle. Kaliteli ürün! Kalitesinden emin olmadığınız ürünler tahmin edemeyeceğiniz zararları beraberinde getirebilir. Üretim yeri, üretim şekli size marka için doğru referanslar verecek maddelerin başında geliyor.

 

5.İçerik

 

İçerik

 

Günümüzde artık her şeyin arkasını çevirip içeriğine bakar olduk. Yediklerimizden içtiklerimize, giydiklerimize sürdüklerimize kadar artık her ürün için daha detaycıyız. Ve artık dünya doğallık, doğal içerik peşinde her geçen gün hızını arttırarak ilerliyor. Kullandığınız kozmetik ürünler için de bu geçerli. Kullandığınız ürünün içeriğini dikkatlice okuyun, içerikleri araştırın.

 

Cilt bakımı ile ilgili merak ettiğimiz tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.